top of page
20220731_194124.jpg

LIVE STREAMING SPECIALIST

Leder du efter On lokation live streaming?

Eller et live streaming studie?

 

Så er du kommet til rette sted.

 

Mit navn er Søren Pingel. Jeg er specialist & producer Indenfor live streaming, live studie, webinar, live stream, videostudie og videooptagelse, og driver virksomheden Copenhagen Live Streaming Service (CLSS).

Her får du gavn af mine 25 års erfaring fra live produktion i TV-branchen, der betyder at du udover fejlfri streaming og videooptagelse også får hjælp til skærmtræning, indretning af optimal baggrund mm, så både din produktion og du gør sig bedst muligt.

 

Det gælder uanset om du skal kommunikere live med alle medarbejdere i hele landet/verden. Måske for at få jeres corporate budskaber ud, informere og involvere medarbejderne i virksomhedens linje, eller noget helt tredje.

Eller hvis du ønsker at dele viden på video med professionel video optagelse på niveau med en TV-produktion, så du brander dig som ekspert på området og samtidig hjælpe dine kunder med relevant viden.

Streaming og optagelse kan ske i mit veludstyrede studie i Glostrup/København, hos jer eller på et andet sted i landet.

 

Måske du har bemærket at jeg skriver jeg? Det skyldes at Copenhagen Live Streaming Service (CLSS) består af mig, og derudover flere mere eller mindre fast tilknyttede freelancere. Alle folk, som jeg ofte arbejder sammen med og har fuld tillid til.

 

Alle steder vil du altid opleve mig som seriøs, struktureret og professionel, da opgaven altid har min fulde opmærksomhed. Og min uddannelse som elektronikmekaniker, erfaring og interesse for live optagelse gør at jeg elsker at nørde udstyr, ved hvad der skal til og sørger for at alt fungerer præcis som det skal.

 

Hvad er din idé og tanker? Jeg er nysgerrig og glæder mig til at høre mere.

KONTAKT:

 

Copenhagen Live Stream Service 

Smedeland

2600 Glostrup

Tel: +45 44 412 412    

Mobile: +45 2810 62 72   

Mail: sfp@clss.dk

bottom of page