Udvid dit publikum med live streaming fra messer og udstillinger


Du går selvfølgelig på messer og udstillinger for at præsentere dit produkt eller dine varer til nye og potentielle kunder, men går du glip af forretningsmulighederne i de mulige kunder, der ikke kan deltage på messen eller udstillingen?

 

Når du live streamer fra CLSS når du ud til et meget større publikum end det, der fysisk befinder sig på messen eller udstillingen.
CLSS tilbyder dig let, professionelt og ikke mindst billigt at streame dine messer og udstillinger direkte og online, så alle interessenter kan se med, uanset hvor i verden de måtte befinde sig på udstillingsdagen. 

 

 

Professionel præsentation til produktlancering


Har du brug for video eller web tv af dit produkt til messer og udstillinger kan CLSS hjælpe dig med det. Vi har eget studio i Storkøbenhavn og kommer også gerne ud til dig. 

 

Vi har mange kunder, der vælger live streaming i forbindelse med produktlanceringer, både for at nå alle på samme tid og fordi, mange kunder gerne vil have syn for sagen og se, hvad de køber, inden de køber produktet.

 

 

Fordelene ved at live streame fra din næste messe eller udstilling 

 

- Din messe eller dit produkt er online og vises direkte
- Du når ud til mange flere mennesker 
- Du får fuld kontrol over dine live streaming events og din video
- Al koordination varetages af CLSS 
- Du ejer det færdige resultat og kan bruge det igen og igen
- Det er billigt at bruge CLSS 
- Mange kunder foretrækker visuel produktinformation

 

 

Book gratis møde med CLSS HER 

 

- og hør mere om, hvordan live streaming og eller web tv kan hjælpe din virksomhed til øget omsætning fra messer og udstillinger.